[OTVORENE PRIJAVE] 3. Croatian TYA and Puppet theatres Showcase

Kazališni Epicentar vas poziva da prijavite svoje predstave na natječaj za 3. Croatian TYA and Puppet theatres Showcase, koji će se održati od 1. do 6. lipnja 2020. godine.

3. Croatian TYA and Puppet theatres Showcase će se održati u četiri do pet gradova u Hrvatskoj, a osim publike na izvedbama, bit će prisutno između dvadesetak producenta inozemnih festivala namijenjenih produkcijama kazališta za djecu i lutkarskih kazališta. Cilj ovog projekta je otvoriti festivalska vrata hrvatskim kazalištima za djecu i lutkarskim kazalištima te umrežavanje među kazalištima i producentima.

U nastavku teksta možete pronaći uvjete natječaja.

NATJEČAJ

Natječaj za prijavu predstava otvoren je do 19. 1. 2020. od datuma objavljivanja natječaja. Nakon zatvaranja natječaja stručno povjerenstvo Kazališnog Epicentra napravit će selekciju prijavljenih predstava te će odabrati 10-12 predstava koje će se prikazati na 3. Croatian TYA nad Puppet theatres Showcaseu.

Kazališta mogu prijaviti do tri predstave iz svog repertoara s tim da godina u kojoj je izvedena premijerna izvedba nije bitna, već je bitno da su predstave u trenutku raspisivanja natječaja ‘žive’ te da do sada nisu bile u selekciji Showcasea. Kazališta moraju uz prijavnicu priložiti i ‘CV predstave’/tour guide (opis predstave na engleskom, programsku knjižicu u PDF formatu, plakat u PDF formatu, trailer predstave (ako postoji), fotografije za medije i sl.) svojih predstava.

Kazališta se prijavom na natječaj obvezuju da će financijski pomoći organizaciji Croatian TYA and Puppet theatres Showcasea prema vlastitim mogućnostima u obliku pokrivanja troškova puta/smještaja/prehrane za vlastite produkcije.

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno se obratite organizatorima.

Prijavnicu preuzmite ovdje.

Ukratko o epicentru
Kazališni epicentar je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja okuplja hrvatske strukovne udruge posvećene kazalištu za djecu i mlade.
Obratite nam se

Kazališni epicentar

Preradovićeva 44, Zagreb
+385 98 343 700
+385 98 816 883
info.theatreepicentre@gmail.com
kazalisniepicentar
Kako do nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)