Block header
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Block header

RADIONICE

Ured Kazališnog epicentra daje logističku i administrativnu potporu (produkcijsko-organizacijsku) svim aktivnostima i redovnoj djelatnosti Udruge. On se, također bavi promocijom i arhiviranjem svih materijala iz područja umjetnosti za djecu i mlade domaćih i regionalnih subjekata od interesa udruge.

U sklopu ureda Kazališnog epicentra, kao samostalni pravni subjekti, rade i djeluju Hrvatski centar Assitej i Hrvatski centar Unima koji ravnopravno participiraju u pokrivanju troškova najma prostora i režijskih troškova. Također, privremeno u prostorijama Kazališnog epicentra radi i djeluje Kliker platforma, kazališta koja njeguju suvremeni ples i pokret u kazalištu za djecu i mlade. Time, osim racionalizacije troškova, ured Kazališnog epicentra postaje pravi centar informacija svih umjetnosti i programa za djecu i mlade.

Radionice kreativnog pisanja

U suradnji Kazališnog epicentra i Kreativne mreže, od veljače 2020. godine svakoga tjedna održavaju se radionice kreativnog pisanja namijenjene budućim profesionalcima,  na kojima polaznici uče različite tehnike spisatljeljskog zanata. Nakon prvog, serijala radionica posvećenog vještini pisanja tekstova za slikovnice koji se održao u prostoru Kazališnog epicentra ,  od sredine ožujka do kraja lipnja radionice se održavaju online.  Od jeseni 2020. očekujemo ponovno održavanje tečajeva kreativnog pisanja u prostoru Kazališnog epicentra. Radionice  vodi književnica Ana Đokić.Više informacija o radionicama kreativnog pisanja na: kreativnamreza21@gmail.com

Ukratko o epicentru
Kazališni epicentar je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja okuplja hrvatske strukovne udruge posvećene kazalištu za djecu i mlade.
Obratite nam se

Kazališni epicentar

Preradovićeva 44, Zagreb
+385 98 343 700
+385 98 816 883
info.theatreepicentre@gmail.com
kazalisniepicentar
Kako do nas