Poziv za prijavu predstava na 5. TYA Puppet theatre Showcase

Poštovani,

Kazališni Epicentar vas poziva da prijavite svoje predstave na natječaj za 5. Croatian TYA and Puppet theatre Showcase, koji će se održati od 10. do 15. listopada 2022. godine. 5. Croatian TYA and Puppet theatre Showcase održat će se u sklopu Assitejevog festivala. Osim publike na izvedbama, bit će prisutni i producenti inozemnih festivala namijenjenih produkcijama kazališta za djecu i lutkarskih kazališta. Cilj ovog projekta je otvoriti festivalska vrata hrvatskim kazalištima za djecu i lutkarskim kazalištima te umrežavanje među kazalištima i producentima.

U nastavku teksta možete pronaći uvjete natječaja.

NATJEČAJ

Natječaj za prijavu predstava otvoren je do 01. 05. 2022. od datuma objavljivanja natječaja. Nakon zatvaranja natječaja stručno povjerenstvo Kazališnog Epicentra napravit će selekciju prijavljenih predstava koje će se prikazati na 5. Croatian TYA nad Puppet theatre Showcaseu.

Kazališta mogu prijaviti do 2 predstave iz svog repertoara s tim da godina u kojoj je izvedena premijerna izvedba nije bitna, već je bitno da su predstave u trenutku raspisivanja natječaja ‘žive’. Kazališta moraju uz prijavnicu priložiti i ‘CV predstave’ (opis predstave na engleskom, programsku knjižicu u PDF formatu, plakat u PDF formatu, video snimku predstave, te fotografije za medije i sl.

Kazališta se prijavom na natječaj obvezuju da će financijski pomoći organizaciji Croatian TYA and Puppet theatre Showcasea prema vlastitim mogućnostima u obliku pokrivanja troškova puta/smještaja/prehrane za vlastite produkcije.

Prijave se vrše putem email adrese: info.theatreepicentre@gmail.com te je obavezno priložiti link na snimku produkcije koju prijavljujete.

Ukratko o epicentru
Kazališni epicentar je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja okuplja hrvatske strukovne udruge posvećene kazalištu za djecu i mlade.
Obratite nam se

Kazališni epicentar

Preradovićeva 44, Zagreb
+385 98 343 700
+385 98 816 883
info.theatreepicentre@gmail.com
kazalisniepicentar
Kako do nas