IGRAONICA

On-line biblioteka dramskih tekstova na hrvatskom i engleskom jeziku

Kazališni epicentar, nastavlja sa svojom izdavačkom djelatnošću on-line gdje postavlja biblioteku prijevoda hrvatskih dramskih tekstova za djecu i mlade. ( U proteklim godinama realizirane su Njemačka, Britanska i Poljska čitanka u tiskanom izdanju.)

Snažniji razvoj on line biblioteke nastaviti ćemo sa prijevodima nagrađenih tekstova iz natječaja "Mali Marulić" u organizaciji Gradskog kazališta lutaka Split iz proteklih nekoliko edicija natječaja.

Samom on-line bibliotekom Kazališni epicentar uključiti će se u više regionalnih inicijativa promocije i suvremenih dramskih tekstova i suvremenih dramaturga mlađe generacije iz područja stvaralaštva za djecu i mlade.

Info centar umjetnosti za djecu i mlade (otvoren i slobodan pristup biblioteci i svim informacijama o subjektima i projektima usmjerenim djeci i mladima).

Ured Kazališnog epicentra svakodnevno će biti otvoren za javnost, uvid u biblioteku, pohranjene video snimke i prezentacije svih dostupnih materijala i programa namijenjenih za djecu i mlade i sa djecom i mladima.

Program EPI-EDU zamišljen je kao organizacijska i terminska platforma za različite vidove edukacija i radionica, kako za predavače, tako i za polaznike.

Koncertna čitanja suvremenih dramskih tekstova za djecu i mlade

Ukratko o epicentru
Kazališni epicentar je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja okuplja hrvatske strukovne udruge posvećene kazalištu za djecu i mlade.
Obratite nam se

Kazališni epicentar

Preradovićeva 44, Zagreb
+385 98 343 700
+385 99 704 2412
info.theatreepicentre@gmail.com
kazalisniepicentar
Kako do nas