6. TYA PUPPET THEATRE SHOWCASE

Poštovani kazalištarci i kazalištarke,

Ovim putem želimo vas obavijestiti kako Kazališni epicentar, krovna organizacija koja okuplja strukovne udruge posvećene kazalištu za djecu i mlade, organizira 6. TYA PUPPET THEATRE SHOWCASE, godišnju revijalnu manifestaciju na kojoj se prikazuju najbolje izvedbe kazališta za djecu i mlade i lutkarstva. U svrhu promicanja najviših kazališnih dostignuća kazališta za djecu i mlade te uspostavljanja čvrstih međunarodnih veza, stručno povjerenstvo odabire najbolje aktivne produkcije profesionalnih kazališta različitih estetika i žanrova kako bi ih prezentiralo organizatorima, producentima i selektorima prestižnih međunarodnih kazališnih festivala. Ove godine manifestacija će se održati u Osijeku, od 30. Svibnja do 04. Lipnja, u sklopu SLUK festivala.

Kazališni epicentar ugostiti će internacionalne stručnjake iz Srbije, Estonije, Irske, Kine i Koreje s ciljem promocije visokih estetskih i inovativnih dostignuća hrvatske kazališne scene u svrhu snažnog međunarodnog umrežavanja.

Ukratko o epicentru
Kazališni epicentar je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja okuplja hrvatske strukovne udruge posvećene kazalištu za djecu i mlade.
Obratite nam se

Kazališni epicentar

Preradovićeva 44, Zagreb
+385 98 343 700
+385 98 816 883
info.theatreepicentre@gmail.com
kazalisniepicentar
Kako do nas